2012. május 24., csütörtök

Kasírozás

Folyamatos nyaggatásra megint egy nagyker.
Nem akartam ugyanis írni róluk, mert eddig csupa jó tapasztalatom volt ott, és az annyira olyan izé…
(Még azt fogják állítani a kívülállók, hogy fizettek a jó véleményért.) Mindenesetre érdeklődtem a kollégáknál, keressenek valami negatívumot. Még nem jeleztek vissza.

Minden alkalmazott megismer, köszön. Mindig égnek a fények, és tisztaság van. Ha nyitás előtt érkezem, beengednek és kiszolgálnak. („- Úgyis itt vagyunk!”) Ha feleségem zárás után megy áruért vagy fizetni (a közelben dolgozik), beengedik. Ha műszaki kérdésem van, felkészülten válaszolnak. Ha kívánságom van, mérlegelik és volt már, hogy teljesítették. (HP tömlővédő.)
Számláik világosak, web boltjuk remek. Utóbbinál a várható beérkezések is látszanak. (Halálom, amikor nincs valami és nem is tudják, mikor lesz. Na, ez itt nem fordul elő.)
A raktáros észrevétlenül tölti fel a polcokat. Egyszer valamiből nem volt kint elég, és egy kartonnal vettem volna. Szólt, hogy menjek csak tovább vásárolni, majd odaviszi a kasszához.
Nagyjából erről van szó! Ilyen egyszerű lelkek vagyunk mi, kereskedők…
Megjegyzendő még, hogy minden szépen be van csomagolva. Ez az egyetlen hátrányuk is, mert a „körítést” is keményen fizetjük, és én még otthon sokszor el is dobom. Mit tegyek? Kevés a helyem, egy markolat gumi párt nem tudok 13x22x5 cm-es kasírozással együtt tárolni.

Ezért, (és másért) a következő írásom a hulladékkezelés papírgyűjtős részéről fog szólni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése